• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 7

17 feb 2023 de Maria Teeşanu
GALERIE

Bine ați venit în liveblog-ul dedicat naționalei feminine! După patru luni de pauză, tricolorele au intrat din nou în acțiune.

Vă propunem să urmăriți viața echipei Naționale din cantonament. Cele mai interesante și inedite momente veți  putea găsi accesând această știre actualizată pe parcursul întregului cantonament. 

17.02.2023 / Ora 20:30 / Întâlnirea delegației FMF cu oficialii Asociației de Fotbal din Muntenegru și arbitrii FIFA.

La hotelul VOCO Podgorica, unde este cazată selecționata feminină a Moldovei, a avut loc întâlnirea dintre oficialili FMF și managerul Naționalei Muntenegru, Jadranka Pavicevic și arbitrii FIFA, Tanja Racic, Tamara Dosen și Merima Tanovic (toate din Bosnia și Herțegovina). 

FMF a fost reprezentată de managerul selecționatelor feminine, Victoria Goțonoaga și șeful de Delegație Natalia Ceban. Oficialii FMF au adus sincere mulțumiri colegilor din Muntenegru pentru o bună organizare a meciurilor amicale, iar arbitrilor pentru profesionalismul lor în prima partidă dintre cele două Naționale.

Vă reaminintim, că cel de-al doilea meci amical dintre reprezentativa similară a Muntenegrului și selecționata Moldovei va avea loc mâine, 18 februarie, la Centrul de Pregătire FSCG cu începere de la ora 13:00. Partida va fi transmisă în direct, iar link-ul către live îl veți putea găsi mâine pe site-ul FMF.md
 


17.02.2023 / Ora 18:00 / Echipa Națională a efectuat ultimul antrenament înaintea partidei cu reprezentativa similară a Muntenegrului 

Naționala feminină a Moldovei a efectuat în această seară, ultimul antrenament în perspectiva meciului amical cu selecționata Muntenegrului. La sesiunea de pregătire au participat toate cele 20 jucătoare.

Vezi în galeria foto, imagini de la ultimul antrenament al tricolorelor.


17.02.2023 / Ora 17:00 / Staff-ul tehnic al echipei Naționale feminine.

Site-ul FMF.md vă prezintă staff-ul tehnic al echipei Naționale, care zilnic lucrează în folosul sportivelor. Alături de tricolore, fiecare membru din staff-ul tehnic se dedică sută la sută și le motivează performanța sportivă. Antrenorii le învață să aibă caracter, le învață să joace după reguli, să conoască ce înseamnă să câștigi și să pierzi. Vezi în materialul video de mai sus, componența staff-ului tehnic.

Staff-ul tehnic este compus din:
Antrenor principal - Eduard Blănuță
Antrenori secunzi - Alexandra Bocancea și Elena Subbotina
Manager - Victoria Goțonoaga
Medic - Denis Kiseliov
Maseor - Olga Bujor

17.02.2023 / Ora 10:00 / Sondaj. Tricolorele au ales jucătorul preferat.

 

Bună dimineața, dragi suporteri! În cea de-a 7-a zi din cantonamentul echipei Naționale, vă propunem să vedeți cine este jucătorul preferat al tricolorelor noastre. Sportivele au avut de ales dintre vedetele mondiale, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo și dintre internaționalii moldoveni Vadim Rață sau Oleg Reabciuk. Cine dintre ei a adunat cele mai multe voturi, vedeți în materialul video de mai sus. 

Sperăm că acest filmuleț v-a adus un zâmbet pe față și veți avea dispoziție bună toată ziua!

 

Vă reamintim că cel de-al doilea meci amical cu selecționata Muntenegrului va avea loc pe 18 februarie. Partida, care se va disputa la Centrul de pregătire FK Budućnost din Podgorița, va începe la ora 13:00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru. 
 


Citește ...
Fotbal feminin. Naționala, două meciuri amicale în Muntenegru
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 1
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 2
Fotbal feminin. Naționala. Interviu cu Carolina Țabur: Sunt pregătită sută la sută pentru meciul cu Muntenegru
Fotbal feminin. Naționala. Interviu cu Natalia Munteanu: Vreau să mă dezvolt și să ajut în propria mea țară
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 3
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 4
Fotbal feminin. Muntenegru - Moldova, LIVE de la ora 14:00
Fotbal feminin. Moldova, învinsă de Muntenegru
Fotbal feminin. Naționala. Interviu cu Irina Topal și Valeria Vîrlan după meciul cu Muntenegru
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 6