• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Naționala. Interviu cu Natalia Munteanu: Vreau să mă dezvolt și să ajut în propria mea țară

13 feb 2023 de Maria Teeşanu

Căpitanul Naționalei Moldovei, Natalia Munteanu este cea mai titrată sportivă din Republica Moldova. Într-un interviu inedit pentru site-ul FMF, Natalia ne-a relatat despre licența de antrenor și planurile pe viitor, cât este de important fotbalul în viața unui copil și a mulțumit comunitatea fotbalistică pentru susținerea la meciurile Naționalei Moldovei.

Numele Nataliei, a răsunat în toată țară după ce a ajuns la campioana din Belarus. Alături de Dinamo Minsk, Munteanu a reușit să realizeze obiectivele stabilite de echipă - titlul de campioană și Cupa Belarusului.

În palmares, Natalia are și alte premii importante cucerite în Belarus: trofeul pentru cel mai bun portar, două Cupe, o Supercupă și două titluri de campioană a acestei țări, toate în componența echipei Dinamo-BGUFK Minsk.

Natalia Munteanu a plecat din Belarus anul trecut și a recunoscut că în scurt timp urmează să se transfere într-un alt club, despre care nu ne-a povestit la moment.

De asemenea, Natalia Munteanu a fost desemnată trei ani consecutiv (2019, 2020, 2021), cea mai bună fotbalistă a Moldovei.

Pentru Naționala Moldovei, Natalia Munteanu a jucat 38 de meciuri și a marcat 4 goluri.