• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 6

16 feb 2023 de Maria Teeşanu
GALERIE

Bine ați venit în liveblog-ul dedicat naționalei feminine! După patru luni de pauză, tricolorele au intrat din nou în acțiune.

Vă propunem să urmăriți viața echipei Naționale din cantonament. Cele mai interesante și inedite momente veți  putea găsi accesând această știre actualizată pe parcursul întregului cantonament. 

 16.02.2023 / Ora 15:00 / Tricolorele au efectuat în această dimineață primul antrenament oficial după meciul amical cu Muntenegru

În această dimineațe, echipa Țării a efectuat la Centrul de Pregătire FSCG primul antrenament de recuperare după partida amicală cu Muntenegru. Antrenamentul a durat circa o oră. La sesiunea de pregătire au participat toate cele 20 jucătoare

Vă reamintim că cea del de-al doilea meci amical cu selecționata Muntengrului va avea loc pe 18 februarie. Partida, care se va disputa la Centrul de pregătire FK Budućnost din Podgorița (Muntenegru), va începe la ora 14:00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru. 


 16.02.2023 / Ora 10:00 / Interviu cu mijllocașul echipei Naționale, Cristina Cerescu

 

Bună dimineața, dragi suporteri! Suntem în ziua a 6-a din cantonamentul tricolorelor și în această dimineață vă propunem să urmăriți un interviu cu jucătoarea Naționalei Moldovei, Cristina Cerescu. 

Cristina este una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul Naționalei. Ea este prima noastră fotbalistă care a jucat în campionatul din Cipru, în 2016, iar patru ani mai târziu s-a transferat la campioana României, Olimpia Cluj, cu care a devenit campioana acestei țări. De asemenea, Cristina a mai jucat în Italia pentru clubul Pink Bari. 

În interviul realizat de site-ul FMF.md, Cristina a povestit despre transferul la noul său club, a recunoscut cine este persoana care a susținut-o după accidentarea la picior și a relatat despre revenirea la Naționala Moldovei.

În tricoul Moldovei Cristina Cerescu a jucat 43 de meciuri și a marcat 1 gol.


Citește ...
Fotbal feminin. Naționala, două meciuri amicale în Muntenegru
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 1
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 2
Fotbal feminin. Naționala. Interviu cu Carolina Țabur: Sunt pregătită sută la sută pentru meciul cu Muntenegru
Fotbal feminin. Naționala. Interviu cu Natalia Munteanu: Vreau să mă dezvolt și să ajut în propria mea țară
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 3
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 4
Fotbal feminin. Muntenegru - Moldova, LIVE de la ora 14:00
Fotbal feminin. Moldova, învinsă de Muntenegru
Fotbal feminin. Naționala. Interviu cu Irina Topal și Valeria Vîrlan după meciul cu Muntenegru