• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 2

12 feb 2023 de Maria Teeşanu
GALERIE

Bine ați venit în liveblog-ul dedicat naționalei feminine! După patru luni de pauză, tricolorele au intrat din nou în acțiune.

Vă propunem să urmăriți viața echipei Naționale din cantonament. Cele mai interesante și inedite momente veți  putea găsi accesând această știre actualizată pe parcursul întregului cantonament. 

12.02.2023 / Ora 19:30 / Recuperarea tricolorelor

După un antrenament dificil, tricolorele au avut parte de proceduri de recuperare. Bazinul și sauna nu au lipsit din acest program. Pentru ziua de mâine urmează ultimul antrenament, iar seara, echipa Națională va zbura în Muntenegru. 

Fiți alături de noi pentru a trăi împreună această experiență, cu informații, imagini și video exclusive, așa cum v-am obișnuit, din oră în oră pe liveblog-ul nostru. 


12.02.2023 / Ora 19:00 / Tricolorele au efectuat penultimul antrenament înainte de zborul în Muntenegru. Modificări în lot.

Naţionala Moldovei a efectuat în seara zilei de astăzi penultimul antrenament înaintea deplasării în Muntenegru. Vezi poze de la ședința tehnică desfășurată la stadionul Centrului tehnic de la Vadul lui Vodă.

Selecționerul Eduard Blănuță a primit astăzi o veste proastă. Mijlocașul Claudia Chiper nu va putea fi prezentă la cele două partide amicale cu Muntenegru din cauza problemelor personale. În locul, Claudiei Chiper a fost convocată mijlocașul Valeria Vîrlan (FC Rainier), care s-a alăturat lotului la antrenamentul de seară.
 


12.02.2023 / Ora 15:30 / Tricolorele au efectuat o procedură standard de evaluare a stării funcționale 

În această după-amiază, tricolorele au efectuat un control medical, înaintea deplasării în Muntenegru. Strarea funcțională a sportivelor a fost examinată de medicul Naționalei feminine, Denis Kisilev și maseorul, Olga Bujor.
 
Denis Kisilev: "Astăzi am efectuat o procedură standard de evaluare a stării funcționale a jucătoarelor, acest lucru este obligatoriu la planificarea și desfășurarea sesiunilor de antrenament pentru a ne asigura că nu există nici un risc de a se accidenta la antrenament. După testarea jucătoarelor se poate concluziona că fetele îndeplinesc cerințele sportive și sunt admise la procesul de antrenament și vor pleca într-o formă excelentă în Muntenegru. Informația despre starea lor de sănătate a fost transmisă întegului staff tehnic al antrenorului principal".

Natalia Munteanu, căpitanul Echipei Naționale: "Staff-ul tehnic atrage atenție maximă la starea noastră de sănătate și ma bucur că avem o astfel de atârnare serioasă. Pentru noi este o procedură importantă, ținând cont că avem un zbor lung spre Muntenegru, toate venim după o pauză de patru luni, iar în continuare ne așteaptă două meciuri amicale. Toate suntem sănătoase și într-un regim obișnuit continuăm pregătirele.


12.02.2023 / Ora 12:30 / Tricolorele au efectuat în această dimineață un nou stagiu de pregătire

Tricolorele au avut programată în această dimineață o nouă ședință de antrenament în sala de forță la care selecționerul Eduard Blănuță împreună cu staff-ul tehnic au lucrat asupra pregătirii fizice generale ale Echipei Naționale. 

Pentru ziua de azi, Naționala Moldovei are programat încă un antrenament, iar după vor urma procedurile de recuperare. Râmâneți alături de noi, pentru a vedea cele mai inedite momente din cantonament.


Citește ... 
Fotbal feminin. Naționala. Jurnal de cantonament. Ziua 1
Fotbal feminin. Naționala, două meciuri amicale în Muntenegru