• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Sîngerei. Vizita președintelui FMF la Biruința

01 apr 2024 de Reporter FMF

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a vizitat în weekend orașul Biruința, localitate din raionul Sîngerei. Însoțit de președintele raionului Sîngerei, Cristian Cainarian și de președintele Asociației raionale de fotbal, Gheorghe Brașovschi, președintele FMF a mers să vadă stadionul din Biruința, care urmează a fi reconstruit. 

 

Oaspeții s-au familiarizat cu planul de reconstrucție a arenei din localitate, iar Leonid Oleinicenco a apreciat înalt proiectul și și-a exprimat sprijinul deplin pentru realizarea acestuia.

 

”Vizita unui oaspete atât de important nu este doar un eveniment obișnuit. Vizita dlui Oleinicenco arată că Biruința devine un centru de atracție pentru lumea fotbalului din Moldova, a scris pagina de Facebook a primăriei orașului Biruința. 

Sprijinul Federației Moldovenești de Fotbal este un pas uriaș în reconstrucția stadionului nostru. Acum avem toate șansele să obținem finanțare și să facem stadionul nostru modern și confortabil. Ce urmează? Ne așteaptă multă muncă. Trebuie să trecem selecția proiectului, să pregătim toate documentele necesare, să organizăm licitații și să începem lucrările de construcție. Suntem încrezători că putem reuși, pentru că avem: sprijinul Federației de Fotbal din Moldova, o echipă unită de oameni care gândesc la fel ca noi, dorința de a face orașul nostru mai bun, cel mai bun antrenor, Nichita Bruzinschi. Împreună putem face din Biruința centrul fotbalului!”, se spune în comunicatul primăriei din Biruința.

 

foto: Facebook Biruința