• Support National Team

Masculin (Competiții)

Cupa de Iarnă. Meciurile fazei finale, etapa I, Seria I, în DIRECT la We Sport

15 feb 2024 de Svetlana Tataru

FC Zimbru - CSF Spartanii-Sportul se întâlnesc astăzi, 15 februarie, de la ora 12:00, în cel de-al 3-a meci al etapei cu numărul 1 din faza finală a Cupei de Iarnă, iar FC Florești va juca cu CF Saksan, începând cu 14:00, în ultimul duel al etapei. Competiția organizată de Federația Moldovenească de Fotbal are ca scop pregătirea echipelor pentru Faza a II-a a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal. Toate meciurile vor fi transmise în direct de ligatv.md și de postul de televiziune WeSport TV.

 

Amintim că fază finală a turneului „Cupa de Iarnă” se va desfășura în perioada 14-22 februarie. În faza Finală a turneului, echipele vor juca în (două) serii a câte 4 (patru) formații. Seria I este formată din echipele care au ocupat locurile 1 (unu) și 2 (doi) în faza Preliminară a turneului din serie A și B și Seria II - din echipele care au ocupat locurile 3 (trei) și 4 (patru) în faza Preliminară a turneului din seria A și B. 

 

Programul partidelor CUPEI DE IARNĂ - clic pe rubrica MECIURI.

 

Potrivit regulamentului, echipa, care ocupă primul loc în Seria I va deveni câștigătoarea turneului și deținătoarea Cupei de Iarnă, ediția 2024.