• Support National Team

Fotbal în școli

Fotbal în școli. Donațiile FMF la final de an

30 noi 2023 de Reporter FMF
GALERIE

Tradițional, la final de an, Federația Moldovenească de Fotbal a dat startul maratonului de donație a echipamentului sportiv instituțiilor de învățământ din Republica Moldova, care au deschis în acest an clase de fotbal în cadrul Proiectului “Fotbal în Școli” - cel mai mare proiect social-sportiv din Republica Moldova.

 

Echipa FMF, reprezentată de managerul Grassroots, Valentin Chicu și managerul de dezvoltare fotbal pe plajă, futsal și socca, Serghei Ursul, au vizitat clasa a 5-a specializată de fotbal din Liceul Teoretic "Nicolai Gogol" din mun. Chișinău. La eveniment a participat Ana Zatușevschi, Manager PR și evenimente din cadrul Moldtelecom.


Pe lângă echipamentul sportiv, destinat clasei de fotbal, cei 16 elevi și profesorul-antrenor Vlad Stoianov au avut parte și de surprize din partea partenerului FMF - compania Moldtelecom - în semn de încurajare de a practica fotbalul în continuare și de a dezvolta abilitățile sportive.

 

Un set de echipament conține 9 piese, inclusiv șorturi, pantaloni, vestă, tricouri, vestă de ploaie, geacă de iarnă, jambiere și un rucsac.

 

Până la finele acestui an, alte 3 clase specializate de fotbal vor beneficia de echipament sportiv din partea FMF.


Actualmente, în Republica Moldova sunt create 35 de clase specializate de fotbal în 21 de instituții de învățământ.