• Поддержи национальную сборную

Liga Națiunilor Feminin. Delegări UEFA

25 sep 2023 de Sandu Grecu

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal.

 

Astfel, Diana Bulgaru, manager Proiecte Grassroots FMF, a fost invitată să activeze în calitate de Delegat UEFA la partida Italia - Suedia, din cadrul Ligii Națiunilor la fotbal feminin. Meciul va avea loc pe 26 septembrie, la Castel Di Sangro, de la ora 18:45.  

 

Totodată, Alina Capațîna, secretarul Comisiei de Disciplină a Federației Moldovenești de Fotbal, a primit invitația de la UEFA de a fi Delagat la meciul Turcia - Lituania, la fel, din cadrul Ligii Națiunilor, feminin. Partida este programată pentru 26 septembrie, la Elazig, de la ora 19:00. 

 

Federația Moldovenească de Fotbal are în prezent 6 delegați acreditați de UEFA pentru a lucra la meciuri internaționale. Este vorba de Alina Capațîna, Diana Bulgaru, Olesea Berdea, Dragoș Hîncu, Adrian Ixari și Sergiu Lisnic.

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!

 

Diana Bulgaru

 

Alina Capațîna