• Fii alături de Echipa Țării

UEFA. Delegări ale reprezentanților FMF

22 mar 2023 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 7 oficiali din țara noastră au fost delegați la partide din preliminariile Campionatelor Europene U17 și WU17, precum și la meciuri din preliminariile Campionatului European U19 la futsal, Main Round, programate săptămâna aceasta.

 

Astfel, arbitrul Elena GOBJILA și asistentul Ana CIOBOTARU vor deservi partidele din grupa B2 a Campionatului European WU17, Bosnia și Herțegovina - Muntenegru, Bosnia și Herțegovina - Azerbaidjan și Muntenegru - Azerbaidjan, care se vor desfășura în Bosnia și Herțegovina, în perioada 22-28 martie.  

 

Arbitrul Roman JITARI și asistentul Vladislav LIFCIU vor lucra la meciurile din grupa 3 a Campionatului European U17, etapa de elită, Țările de Jos - Irlanda de Nord, Țările de Jos - Danemarca și Anglia - Țările de Jos, care se vor disputa în perioada 22-28 martie, în Țările de Jos.  

 

Arbitrul de futsal Victor BUGHENKO va deservi partidele din grupa a 4-a preliminară a Campionatului European U19 la futsal, Main Round, cu participarea selecționatelor Belgiei, Letoniei, Georgiei și Finlandei. Mini-turrneul va avea loc în Letonia, în perioada 22-25 martie.

 

Diana BULGARU va activa în calitate de Delegat UEFA la mini-turneul de calificare în grupa B5 din cadrul preliminariilor Campionatului European WU17 la fotbal feminin, care se va desfășura în perioada 24-30 martie, în Turcia. La competiție participă Naționalele de junioare WU17 ale Irlandei de Nord, Armeniei și Turciei.

 

Vladimir ANTONOV va lucra în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul dintre reprezentativele Cehiei și Poloniei, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024. Partida din grupa E va avea loc vineri, 24 martie, pe stadionul Eden Arena din Praga.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Elena GOBJILA și Ana CIOBOTARU

 

Roman JITARI și Vladislav LIFCIU