• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Fotbal feminin. Duminică revine Liga Națională

05 mar 2023 de Maria Teeşanu

Liga Națională la fotbal feminin revine în această duminică, 5 martie, cu un singur meci al etapei a XI-a. Echipele CSF Rainier și ȘSR Nistru GTC se vor întâlni la Chișinău, pe stadionul "Liceul Teoretic George Călinescu", de la ora 15:00.

Din cauza participării naționalei de junioare U16 în Turneul de Dezvoltare din Albania, partida CSF Anenii Noi - FC Belceanka a fost transferată pentru o dată ulterioară.

                                                                                        Clasamentul la zi

Programul complet al meciurilor este AICI.

Toate meciurile și rezumatele video din cadrul Ligii Naționale, ediția 2022/23, sunt disponibile pe platforma Eleven Sports.

Din 10 octombrie 2021, Comitetul Executiv LFFM a aprobat modificarea formulei de desfășurare a Ligii Naționale din formula tur-retur, în formula tur-retur-tur.

Campionatul Republicii Moldova la fotbal feminin reprezintă una din cele patru direcții de dezvoltare a fotbalului moldovenesc pe termen mediu, stabilite de echipa FMF în noua politică de dezvoltare – ”Strategia 2020-2024”. Federația își consolidează eforturile pentru crearea unei competiții interne atractive, de calitate înaltă, care va prezenta interes atât pentru spectatori, cât și pentru investitori.

 

Foto: Agarista CSF Anenii Noi (Facebook)