• Support National Team

Integritatea în fotbal

Integritate. Seminar anti-match fixing pentru cluburile din Super Liga

21 sep 2022 de Reporter FMF
GALERIE

În conformitate cu politicile și practicile anti-match fixing stabilite de FIFA și UEFA, agenții de integritate FMF continuă organizarea seminarelor informativ cu participarea cluburilor și selecționatelor naționale de fotbal.

 

Astfel, în timpul cantonamentului de pregătire al echipei Milsami Orhei de la centrul de fotbal din Ghidighici, Serghei Vasilache, ofițer de integritate FMF, a prezentat mai multe informații cu privire la integritatea competițiilor și meciurilor de fotbal, în cadrul unui seminar de instruire anti-mită și anti-match fixing.

 

În programul de instruire, jucătorilor le-au fost prezentate politica anti-mită, riscurile de funcție, obiectivele anti-mită, precum și consecințele negative ale match-fixingului, obligațiile ce îi revin fiecărui jucător în lupta contra manipulării meciurilor și pariurilor ilegale, dar și drepturile pe care aceștia le dețin în conformitate cu regulamentele interne ale Federației Moldovenești de Fotbal.

 

Instruirea pentru cluburile din Super Ligă este organizată periodic, conform planului Departamentului de Integritate FMF, astfel încât fotbaliștii să posede cunoștințe necesare în acest domeniu.

 

Trucarea meciurilor a devenit o amenințare serioasă pentru fotbal. Manipularea meciurilor este un pericol real, ce distruge cel mai iubit sport de pe planetă. Iar Moldova nu este o excepție. De aceea, FMF a adoptat o politică de ZERO TOLERANȚĂ față de manipularea meciurilor!

 

 ÎMPREUNA PENTRU UN FOTBAL CURAT!!!!