• Поддержи национальную сборную

Selecționata WU17 a început pregătirile pentru o nouă etapă preliminară

10 mar 2022 de Maria Teeşanu

Selecționata WU17 a Moldovei a început pregătirile la Centrul din Vadul lui Vodă pentru primele meciuri din acest an din runda a doua a preliminariilor Campionatului European. Naționala Moldovei face parte din grupa B6 și va concura alături de cu Belgia și Bosnia și Herțegovina pentru promovarea în Liga A a preliminariilor Campionatului European, ediția 2022/23.

După stagiul de pregătire, tricolorele vor face deplasarea spre Bosnia și Herțegovina, gazda mini-turneului preliminar. Meciul cu Belgia este programat pe 17 martie, iar cel cu Bosnia și Herțegovina pe 20 martie. Partidele vor începe la ora 17:00.

Lotul jucătoarelor convocate de antrenoarea Elena Subbotina:

Portari: Vlada Cuciuc (Nistru-GTC Ciobruciu), Anastasia Nagoreanschi (FC Belceanka)

Fundași: Gabriela Pîntea (Nistru-GTC Ciobruciu), Felicia Guțu (FC Belceanka), Tatiana Șaruda (PGU ŞS4-Legia Tiraspol), Ana-Maria Nedelea (Atletico Bălți), Vladlena Udrea (Real Succes Chișinău)

Mijlocași: Adelina Cojocari, Roxana Moisiuc (ambele, CS Noroc Nimoreni), Amina Donțu, Sabina Donțu (ambele, Nistru-GTC Ciobruciu), Loredana Gamețcaia, Arina Seicaș (ambele, Real Succes Chișinău), Emira Sîrbu (PGU ŞS4-Legia Tiraspol), Xenia Railean (ȘSCTRO Nr. 4 Bender), Elena Herța (Agarista CSF Anenii Noi), Margareta Onofraș (FC Belceanka)

Atacanți: Lilia Fîntîna (Atletico Bălți)

Vă reamintim, că din anul 2021 competițiile pentru junioare au un format nou, care are menirea să asigure o dezvoltare a tinerilor jucători de elită, ca parte a angajamentului continuu al UEFA față de fotbalul feminin.