• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 10 în cifre

20 sep 2021 de Ion Buga

*În 4 meciuri au fost marcate 8 goluri (gazdele și oaspeții - câte 4), în mediu – 2 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 115 goluri (gazdele – 61, oaspeţii – 54), în mediu - 3,19 goluri pe meci.

 

*Gazdele și oaspeții au câştigat câte un meci, în timp ce o alte două partide s-au încheiat nedecis. De la începutul campionatului s-au jucat 36 de meciuri. Gazdele au câştigat 13 partide, oaspeţii – 16, iar alte 7 meciuri s-au terminat nedecis.
 

*Cele mai multe goluri într-un meci au fost marcate în jocul Sheriff - Dinamo-Auto 7-1 (etapa 5).
 

*În această etapă au fost acordate trei penalty-uri, unul fiind ratat de Maxim Mihaliov (Dinamo-Auto). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 17 lovituri de pedeapsă, dintre care doar opt au fost realizate.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 20 de cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 136 cartonaşe galbene, dintre care 26 jucătorilor echipei CSF Bălți. Cele mai puține cartonașe galbene (9) le-au primit jucătorii de la Sheriff. 

 

*În această etapă nu au fost arătate cartonașe roşii. De la începutul sezonului, au fost acordate cinci cartonașe roșii, câte două pentru fotbaliștii de la Zimbru și CSF Bălți. 

 

*Mikhail Platika (Petrocub) și Radu Gînsari (ex-Milsami) rămân lideri în clasamentul golgheterilor, având câte 6 reușite. Ei sunt urmați de Serhii Molochko (CSF Băți), Vladimir Ambros, Artem Fedorov (Petrocub) și Victor Stână (Sf.Gheorghe) cu câte 5 goluri.

 

*Cel mai bun atac (20 goluri) îl are Milsami, iar FC Florești cea mai slabă apărare (27). 

 

*Milsami rămâne neînvinsă de 9 meciuri.

 

*Sheriff a oprit seria de patru victorii consecutive.

 

*FC Florești a pierdut până acum toate cele 10 meciuri disputate.

Foto: FC Petrocub