• Fii alături de Echipa Țării

Oleg Reabciuk marchează în grupele Ligii Europei

17 sep 2021 de Ion Buga

Internaționalul moldovean Oleg Reabciuk a marcat aseară primul său gol în tricoul formației Olympiakos Grecia. Reușita sa a fost decisivă pentru formația elenă la debutul în faza grupelor a Ligii Europei. Reabciuk a înscris golul victoriei în minutul 87 a meciului cu Antwerp Belgia disputat pe stadionul Georgios Karaiskakis.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal îl felicită pe apărătorul Naționalei Moldovei și cel mai bun fotbalist moldovean al anului trecut și îi dorește mult succes echipei sale în meciurile viitoare pe arena europeană.

 

Jucătorul moldovean s-a transferat la Olympiacos la începutul acestui an. În campionatul Greciei el a jucat 21 de meciuri, în 18 dintre ele fiind titular. În sezonul trecut, el a devenit campion al Greciei, Olympiacos adjudecând-și al 46-lea titlu de campioană din istorie cu șapte etape până la finalul campionatului! 


În cariera sa, apărătorul de 23 de ani a mai jucat la formațiile Porto și Paços Ferreira (ambele, Portugalia). Începând cu anul 2018, Oleg Reabciuk apără culorile Naționalei Moldovei, pentru care a evoluat în 30 de partide.