• Support National Team

Socca. Moldova - Rusia. Reguli de acces la stadion

15 sep 2021 de Ion Buga

Naționala Moldovei de mini-fotbal, versiunea Socca, va juca un meci amical de lux contra campioanei mondiale în exercițiu, selecționata Rusiei! Partida este programată pentru data de 16 septembrie, pe arena din comuna Ciorescu. Meciul va începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct de site-ul nostru. Intrarea este liberă. 

 

În perspectiva pregătirii pentru acest meci, selecționerul Sergiu Epureanu a convocat următorii jucători:

Portari: Sergei Juric (Vivafarm-Nobel ), Ruslan Istrati (Nistru-Rostimport)
Jucători în teren: Victor Golovatenco (Geotermal), Daniel Adam, Victor Negara, Dumitru Maga, Marin Stan (toți, Nistru-Rostimport), Oleg Molla, Iulian Erhan (ambii, Тermoelectrica), Evgheni Gorodețchi (Vivafarm-Nobel), Alexandr Ceh, Dumitru Popovici, Dmitri Voloșin, Sergei Nudnîi (toți, Tiraspol), Constantin Cotov (Zoulou FC, Grecia).

 

În condițiile unui interes sporit atât din partea presei, cât și a suporterilor, vă prezentăm mai jos măsurile stabilite de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) pentru a putea accede în incinta stadionului.


Astfel, suporterii cu vârsta de peste 18 ani, la intrare în arena sportivă din comuna Ciorescu, vor prezenta agenților de pază unul din următoarele documente:

- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;

-rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;

-concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni);

- actul confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19.

 

Imediat după partidă, cele două selecționate vor face deplasarea spre Iași, România, unde vor participa în perioada 17-19 septembrie, la turneul internațional Magic Cup. La competiție vor mai evolua naționalele Croației, Bulgariei, Belgiei și României.


Programul selecționatei Moldovei:
17 septembrie: Moldova - România (ora 10:00), Rusia - Moldova (21:15)
18 septembrie: Moldova - Croația (10:00), Moldova - Belgia (19:00)
19 septembrie: Bulgaria - Moldova (12:30)


Toate meciurile vor fi transmise în direct de platforma International Socca Federation.