• Support National Team

Masculin (Naționale)

Socca. Amical de lux. Moldova contra campioanei mondiale, Rusia

07 sep 2021 de Sandu Grecu

Naționala Moldovei de mini-fotbal, versiunea Socca, va juca un meci amical de lux contra campioanei mondiale în exercițiu, selecționata Rusiei! Partida este programată pentru data de 16 septembrie, pe arena din comuna Ciorescu. Meciul va începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct de site-ul nostru. 

 

Sezonul de socca va demara în Moldova pe 10 septembrie, cu un meci demonstrativ dintre selecționatele Tiraspolului și a Chișinăului. Partida-deschidere va avea loc, la fel ca și amicalul cu Rusia, pe Arena Socca din Ciorescu, începând cu ora 20:00.

 

Selecționerul Sergiu Epureanu a anunțat lotul lărgit de 27 de jucători din Amoliga, care au fost convocați pentru duelul dintre Chișinău și Tiraspol. Doar 14 dintre ei vor rămâne în lot pentru super-amicalul cu Rusia. 

 

Echipa Amoliga Chișinău:

Portari: Anatol CEBOTARI, Ruslan ISTRATI.

Jucători de câmp: Victor GOLOVATENCO, Daniel ADAM, Victor NEGARA, Vitalie TONU, Oleg MOLLA, Dumitru MAGA, Denis RASULOV, Iulian ERHAN, Marin STAN, Maxim HOVANSCHI, Grigore COJOCARI, Ivan CARAMAN.

 

Echipa Amoliga Tiraspol:

Portari: Serghei JURIC, Chiril CIULOCI.

Jucători de câmp: Dmitri POPOVICI, Serghei NUDNÎI, Denis NACONECINÎI, Mihail ȘEVCENCO, Artiom TURTĂ, Dmitri VOLOȘIN, Evgeni GORODEȚCHI, Alexandru PAȘCENCO, Veaceslav PODLISNIC, Evgheni ZAUZOLCOV, Serghei BAJURA.

 

În perioada 17-19 septembrie, Naționala Moldovei va participa la turneul internațional Magic Cup, care se va desfășura la Iași, România.