• Support National Team

Comitetele FMF

COMITETUL EXECUTIV FMF, din 13 august 2021

13 aug 2021 de Reporter FMF
GALERIE

Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, din data de 13 august 2021, convocat în conformitate cu articolul 39.8 din Statutul FMF și în baza Regulamentului de organizare și funcționare al Comitetului Executiv și al Comitetului de Urgență al FMF, și-a desfășurat ședința de lucru în conformitate cu Regulamentul sus-menționat, cu participarea a 17 din 20 de membri. În premieră, ședința Executivului s-a desfășurat la baza Federației din Vadul lui Vodă. 

 

Comitetul Executiv a adoptat următoarele decizii importante:

 

-        A aprobat deciziile Comitetului de Urgență, raportate de secretarul general al FMF, Nicolai Cebotari.

-        A aprobat modificarea componenței Comitetelor FMF.

-        A aprobat desfășurarea ședinței Comitetului Executiv UEFA, la data de 22 septembrie 2021, în Republica Moldova.

-        A aprobat semnarea acordului dintre Federația Moldovenească de Fotbal și Liga Feminină de Fotbal din Moldova, privind transmiterea dreptului de organizare a Campionatului la Fotbal Feminin – Divizia Națională, Under – 16 și Under -14.

-        A decis ca din sezonul 2022/23, în Divizia A, să se permită legitimarea jucătorilor stranieri în număr nelimitat, cu condiția ca în raportul de joc să fie trecuți maxim 5 stranieri.

-        A admis echipa Dinamo Plus în Divizia B, Seria Sud, în locul echipei Sinteza Căușeni, care a refuzat participarea în campionat.

-        A notat pozitiv organizarea Campionatului European la Fotbal pe Plajă, Divizia ”B”, petrecut în perioada 28 iulie - 1 august, în Republica Moldova; A decis înaintarea spre mențiune a membrilor lotului național de fotbal pe plajă.