• Support National Team

Feminin(Competiții)

Surpriza jucătorilor de la Dinamo Auto pentru echipa feminină ”Legia”

10 mar 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Surpriză frumoasă a jucătorilor de la Dinamo Auto. Ieri seara, 9 martie, câțiva fotbaliști au vizitat jucătoarele formației feminine PGU ȘS4-Legia și le-au felicitat cu 8 Martie, oferindu-le flori și cadouri. 

După felicitări a urmat un antrenament comun, la care au participat Igor Condratiuc, Artiom Bilinschii, Maxim Bardîș, Dumitru Rogac și managerul și CDO echipei Eugeniu Balaniuc, care cu entuziasm au primit invitația de a petrece împreună antrenamentul de seară.  

 

“Impresiile sunt grozave. Avem emoții extraordinare. Băieților le-a plăcut foarte mult. Ceva nou pentru ei. O schimbare de atmosferă. Puteai observa cum ardeau ochii băieților. Mă bucur că și fetele au fost mulțumite. Ele propun să se organizeze astfel de întâlniri cu regularitate. Vom încerca să continuăm interacțiunea. Vom fi bucuroși să vedem fetele pe stadionul nostru din Ternovca. Așteptăm cu nerăbdare sfârșitul carantinei și să le permitem spectatorilor să asiste la meciuri”, a declarat managerul echipei Dinamo-Auto, Eugeniu Balaniuc.

 

“Mi-a plăcut această idee, să felicit echipa de fotbal feminin de Ziua Internațională a Femeii și să particip la procesul de antrenament comun. Avem o mulțime de emoții pozitive. După cum era de așteptat, totul a decurs vesel și amiabil. Cred că astfel de evenimente comune sunt benefice pentru noi și pentru alte echipe”, a mai adăugat jucătorul lui Dinamo-Auto, Atiom Belinschii.

 

Sesiunea de antrenament s-a desfășurat pe stadionul Orășenesc din Tiraspol și a constat din exerciții dinamice, probe sportive și fotbal. Indiferent de timpul rece, în cele două echipe a predominat o atmosferă caldă și prietenoasă. La final de antrenament, dinamoviștii au urat echipei Legia baftă în partea a doua a campionatului feminin de fotbal. În prezent echipa Victoriei Ostapenco se află pe locul 6 în clasament cu 6 puncte la activ.

 

“Eu, în calitate de căpitan al FC Legia, îmi exprim recunoștința față de FC Dinamo-Auto pentru atenția acordată și felicitările cu ocazia zilei de 8 martie. Fetele au fost plăcut surprinse. Am avut o sesiune de antrenament comună excelentă cu băieții și așteptăm cu nerăbdare să îi revedem în vizită”, a declarat capitanul echipei FC Legia, Ludmila Svistunova.  

 

De asemenea, FC Dinamo Auto a realizat un video de felicitare, unde elevii lui Igor Dobrovolski au felicitat reprezentantele sexului frumos cu ocazia zilei de 8 Martie.