• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Octavian Anton a fost ales președintele ARF Telenești

11 sep 2020 de Ion Buga
GALERIE

Octavian Anton este noul președinte al Asociaţiei Raionale de Fotbal din Telenești. El a fost ales în această funcție în cadrul Adunării Generale de dare de seamă şi alegeri a asociației, desfășurate astăzi, 11 septembrie. 
 

Octavian Anton (40 ani) a jucat de-a lungul timpului la mai multe formații din Divizia A și Divizia B. În 2014, a fost căpitanul echipei Asociației de fotbal din Telenești, care a devenit câștigătoarea Cupei Moldovei la fotbal amatori între asociații raionale. Octavian Anton este fratele mai mare a lui Gheorghe Anton, internațional moldovean.

 

Tot în cadrul adunării, Ilie Pinteac a fost numit vicepreşedinte, iar secretar general – Vasile Țurcanu. Totodată, au fost aleşi și alți membri în Comitetul Executiv: Nicolae Tulbure, Alexandru Cazacu, Vadim Tîrsînă, Veaceslav Popov, Ion Popa.

 

La eveniment au participat Alexandru Taburceanu, vicepreşedintele raionului Nisporeni, delegaţi din partea membrilor afiliaţi, conducerea şi Comitetul Executiv al asociaţiei, primari din localităţile raionului. Forul fotbalistic a fost reprezentat de către Ruslan Berzoi, vicepreședinte, și Mircea Cojocari, șef al Departamentului protocol administrativ.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări conducerii Asociaţiei Raionale de Fotbal din Telenești şi urează mult succes în activitatea susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.