• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Refresh Course Licența A și B Goalkeeper UEFA

17 mai 2024 de Svetlana Tataru

În conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori, invită la refresh course-ul pentru antrenorii care dețin Licența A și B Goalkeeper UEFA, programat pentru data de 29 mai.

 

Cursul se va desfășura la Stadionul Zimbru din Chișinău. Tema seminarului este „Metodologia procesului de antrenament din cadrul academiei Paris Saint-Germain”. Lectorii seminarului sunt Rudy Jeanne - Rose, antrenor de portari la Academia PSG și Loic-Axel Menou, antrenor de portari la Academia PARIS FC. Seminarul va începe la ora 9:00.
 
Înregistrarea se face prin trimiterea unui e-mail la adresa școlii sfa.fmf.md@gmail.com , în care se furnizează informații precum numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de licență, clubul. 

 

Termenul limită – 27 mai.

 

FMF încurajează antrenorii să participe la acest refresh course pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și a contribui la dezvoltarea sportului în Republica Moldova.