• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

LAUREAȚII ANULUI FOTBALISTIC DIN SÂNGEREI

15 dec 2019 de Sandu Grecu

Totalurile anului fotbalistic 2019 din raionul Sângerei au fost făcute în cadrul unei Gale festive desfășurate astăzi, 15 decembrie. În cadrul evenimentului au fost desemnați și premiați laureații sezonului recent încheiat:

 

cel mai bun portar – Andrei Ciobanu
cel mai bun apărător – Gheorghe Cazacu
cel mai bun mijlocaș – Dorin Bou
cel mai bun atacant – Vasile Smântână
cel mai bun jucător – Dumitru Maga
cel mai bun tânăr jucător – Maxim Dabija
cei mai buni arbitri – Alexandru Rusu, Aurel Patron, Nicolae Bălțătescu
echipa Fairplay – Steaua Izărenii Vechi

 

Campioană a raionului a devenit echipa Victoria Sângerei, iar deținătoare a Cupei – Atletic Copăceni. La juniori a triumfat Victoria Sângerei.

Cu un premiu special s-a ales Roxana Moisiuc, jucătoarea selecționatei U-15 a Moldovei care a devenit câștigătoarea turneului de dezvoltare al UEFA, desfășurat în Singapore.

Pentru performanțe deosebite realizate în cadrul Diviziei Naționale la fotbal au fost distinși și jucătorii – Petru Ojog (Sfîntul Gheorghe Suruceni), Vadim Bolohan (Milsami Orhei) și Ivan Urvanțev (Dinamo-Auto Tiraspol).

La premierea celor mai buni jucători, antrenori, echipe, arbitri, alături de conducerea Asociaţiei Raionale de Fotbal, au participat Grigore Corcodel, președintele raionului, Leonid Oleinicenco, președintele FMF, și Vladislav Cebotari, inspector federal FMF.

foto: Eugen Cucoș