• Fii alături de Echipa Țării

Juniori (Competiții)

JUNIORI U13/U14. TOTALURILE PRIMEI PĂRȚI A CAMPIONATULUI

19 dec 2019 de Sandu Grecu

S-a încheiat prima parte a campionatului Moldovei pentru juniori, Divizia Națională, la categoriile de vârstă Under 14 și Under 13. Vă prezentăm pe scurt liderele clasamentelor și golgheterii.

Echipele Academiei de Fotbal Radu Rebeja-LIMPS Chișinău (antrenor Ilie Pinteac) și Sheriff Tiraspol (tehnician Alexandr Zeleniuc), cu câte 43 de puncte, împart primele două locuri în clasamentul campionatului național pentru juniori cu vârsta de până la 14 ani. Ambele formații au pierdut puncte doar în meciul direct de la Tiraspol, care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În această situație, formația chișinăuiană ocupă primul loc în clasament datorită golaverajului mai bun.

Pe locul trei se află Dacia-Buiucani Chișinău (antrenor Sergiu Străistaru).

De menționat faptul că mai mult de jumătate dintre meciurile jucate s-au încheiat cu victorii categorice.

Cele mai multe goluri într-o partidă au fost marcate pe 12 octombrie, când AF Radu Rebeja-LIMPS a surclasat Atletico Bălți, cu scorul de 21-0.

Ștefan Mocanu de la AF Radu Rebeja-LIMPS, cu 37 goluri, se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor. El este urmat de Alexandru Cheptene (LIRPS), 31 goluri, și Anton Josan (Dacia-Buiucani), 24 goluri.

Academia de Fotbal Radu Rebeja-LIMPS Chișinău se află pe primul loc și în clasamentul categoriei de vârstă U-13. Chișinăuienii, antrenați de Valentin Munteanu, au pierdut doar cinci puncte în 15 meciuri. Urmează Zimbru (antrenor – Nicolae Lutenco) și Sheriff (tehnician – Anton Dumanov).

Bogdan Musteață de la AF Radu Rebeja-LIMPS, cu 17 goluri, se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor. El este urmat de Cristian Stâncă (Real Succes), 16 goluri, și Nicolae Gumeni (AF Radu Rebeja-LIMPS), 13 goluri.

Clasamentul Diviziei Naționale U13/U14 și toate rezultatele meciurilor le găsiți AICI.