• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ȘEDINȚA DE LUCRU A CONDUCĂTORILOR ARF

21 dec 2019 de Sandu Grecu

Președinți și secretari generali de la 40 de Asociaţii raionale și municipale de fotbal afiliate la FMF au participat, pe 20 decembrie, la şedinţa ordinară de lucru cu conducătorii FMF.

În cadrul ședinței a fost făcută prezentarea Strategiei de dezvoltare a FMF pentru perioada 2020-24. Președintele FMF, Leonid Oleinicenco a venit cu propuneri concrete privind implicarea conceptuală nouă a ARF în implementarea strategiei de dezvoltare.

Nicolae Cebotari, secretar general FMF, s-a referit la arbitraj și relația de parteneriat cu FRF.

Ruslan Berzoi, vicepreședinte FMF, a prezentat informații despre aspectul juridic și financiar, finanțarea proiectelor FMF in raioane.

Oleg Molceanov, manager programe dezvoltare FMF, a informat asistența despre totalurile activității asociațiilor raionale în anul 2019, organizarea și desfășurarea Cupei regionale UEFA, ediția 2019-2020.

Unii dintre conducătorii ARF s-au arătat îngrijorați că ar putea să nu beneficieze de susținere din partea autorităților locale, însă au primit asigurări că FMF va ajuta ARF în relația cu conducerea raioanelor.

FMF a mai fost reprezentată la ședință de Nicolae Sandu, vicepreședinte, Serghei Butelschi, director tehnic, iar din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a participat Ion Gheorghiu, secretar de stat.