• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 5-a în cifre

15 apr 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 9 goluri (gazdele – 4, oaspeţii – 5), în mediu – 3 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 71 meciuri s-au înscris 205 de goluri (gazdele – 116, oaspeţii – 89), în medie - 2,88 goluri pe meci.

 

*Gazdele și oaspeții au câștigat câte un meci, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 71 de meciuri. Gazdele au câştigat 32 de partide, oaspeții – 26, iar alte 13 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14).  

 

*De la începutul campionatului a fost marcat un autogol.

 

*În această etapă au fost acordate două lovituri de la 11 metri. Cedric Badolo (Sheriff) a transformat un penalty în meciul cu CSF Bălți, iar Denys Dedechko (Zimbru) a transformat un penalty în meciul cu Petrocub. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 26 penalty-uri, dintre care 20 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 9 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 279 cartonașe galbene. În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 21 cartonașe galbene.

 

*În această etapă n-a fost arătat nici un cartonaș roșu. De la începutul campionatului au fost arătate 13 cartonaşe roșii, dintre care 4 pentru Milsami.

 

*Radu Gînsari (Milsami) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 9 goluri. Vladimir Ambros (Petrocub) și Amine Talal (Sheriff) au înscris câte 8 goluri, Nicolai Solodovnicov (FC Florești), Henrique Luvannor (Sheriff) – câte 7, Mihail Platica (Petrocub) – 6,

 

David Akpan Ankeye (Sheriff), Petru Neagu, Andre Da Silva, Serhii Molochko (toți de la CSF Bălți), Nicky Cleșcenco (Petrocub), Emmanuel Alaribe, Marin Căruntu, Joao Paulino Moreira Fernandes (tustrei de la Zimbru), Sorin Chele (Milsami / Spartanii Sportul) – câte 5.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 2.911 de spectator, în mediu – 970. De la începutul sezonului la stadioane au venit 64.188 de spectatori, în mediu câte 904 de oameni pe meci.