• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Super Liga. FC Sheriff - CSF Bălți

13 apr 2024 de Reporter FMF

 

Sheriff Tiraspol şi CSF Bălţi se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în al doilea meci al etapei a 5-a din faza a doua a Super Ligii. Partida de la Tiraspol va fi transmisă în direct de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune We Sport.  

 

Sheriff – CSF Bălți

 

13 aprilie. Tiraspol, complexul Sheriff

Arbitru: Andrei BREGUȚA

Asistenți: Vadim VICOL și Alexandru SAJIN

Al 4-lea oficial: Andrei CEBAN

 

Sheriff Tiraspol: 13.Toni SILIC, 3.Didier ANTONIO BUENO PEREA, 4.Bernardo VILAR, 8.Joao Paolo MOREIRA FERNANDES, 10.Cedric BADOLO, 18.Moussa KYABOU, 19.Carabali Wilinton APONZA, 23.Cristian Camilo TOVAR ANGOLA, 27.Luis Mateo ORTIS LARA, 30.Anas OAHIM, 77.Mihail GHECEV

Rezerve: 1.Victor STRAISTARI, 34.Dumitru CELEADNIC, 6.Mario Valentin GARCIA FERNANDEZ, 11.RICARDINHO, 17.Jerome NGOM MBEKELI, 22.Tyler Mark REID, 32.Rodrigo DOS SANTOS DE FREITAS, 42.Jaures-Ulrich LOUKOU KONAN, 43.Dos Santos RAMON VINISIUS, 55.Maicol Sebastian FERREIRA SOPPI, 61.Ibrahim AKANBI RASHEED

Antrenor: Victor MIHAILOV

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Medina Alvaro BELY, 8.Ruslan CHELARI, 9.Vadim YAKOVLEV, 10.Andre DA SILVA, 11.Daniel DANU, 17.Ilie DAMAȘCAN, 18.Eugeniu REBENJA, 19.Cristian PĂSCĂLUȚĂ, 20.Alexandr DEDOV, 30. KLEITON

Rezerve: 33.Artur NAZARCIUC, 6.Alexandru GĂU, 7.Federico NSUE NGUEMA, 22.Abbey AGBODZIE, 24.Dumitru ROGAC, 29.Peter EDEMA

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Gazdele au anunţat că intrarea la acest meci va fi gratuită. 

 

Cele două echipe vor juca pentru a 11-a oară într-un duel direct oficial în Super Liga. Sheriff a obţinut 7 victorii, CSF Bălți 2, iar un alt meci s-a încheiat la egalitate. Golaverajul general este favorabil formației din Tiraspol: 19-6. În prima fază a Super Ligii, Sheriff a câştigat pe teren propriu cu scorul de 4-0, iar gazdele s-a revanşat pe teren propriu când au câştigat cu 3-1.

 

Interesant este faptul că cele două formaţii au susţinut 6 meciuri la Tiraspol. Sheriff-ul are 4 victorii, o partidă s-a încheiat la egalitate, iar bălţenii s-au impus în primul meci al ediţiei 2021/2022, scor 1-0. A fost o victorie de răsunet repurtată de formaţia antrenată atunci de ucrainenul Igor Rakhaev. Singurul gol al bălţenilor a fost marcat de actualul atacant al Zimbrului Emmanuel Alaribe, iar deşi avea atunci 17 ani, portarul Artur Nazarciuc a fost integralist. 

 

După un început ezitant, Sheriff-ul a obţinut o victorie importantă în faza secundă. “Viespile” au învins pe Zimbru cu 4-1 şi au păstrat distanţa de 4 puncte faţă de liderul Petrocub. Din cauza celor 3 remize cu Dacia Buiucani, Petrocub şi Milsami, fiecare meci este ca o finală pentru discipolii lui Victor Mihailov. Partida cu CSF Bălţi nu este o excepţie. Sheriff-ul nu are jucători suspendaţi pentru această confruntare. 

 

Va fi al patrulea meci pe teren propriu pentru formaţia tiraspoleană în faza a doua a campionatului. Chiar şi aşa, “galben-negrii” vor mai juca acasă încă 3 partide. Cu Dacia Buiucani pe 21 aprilie, cu Milsami pe 4 mai, şi din nou cu CSF Bălţi pe 18 mai în ultima etapă. 

 

De partea cealaltă, CSF Bălţi vine la Tiraspol după o nouă evoluţie oscilantă în campionat. Formaţia antrenată de Veaceslav  Rusnac a remizat în deplasare cu Dacia Buiucani, marcând golul egalizator în minutul 90+4. Oaspeţii de astăzi alterează partidele slabe, 0-5 în deplasare cu Petrocub şi 0-3 în deplasare cu Zimbru, cu victoria de acasă din meciul cu Milsami scor 1-0 sau calificarea în sferturile de finală ale Cupei Moldovei Moldtelecom. În această primăvară, CSF Bălţi poate fi atât supriza plăcută, dar şi neplăcută în aceiaşi măsură. Veaceslav Rusnac nu are jucători suspendaţi pentru acest meci. 

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.