• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Amoliga. Rezultatele manșei a doua a semifinalelor

11 apr 2024 de Serghei Cipilencu

Amoliga, ediția 2023/24, e tot mai aproape de final. În primul meci din faza play-off, manșa a doua a semifinalelor, echipa FC TehMet s-a impus fără emoții în fața campioanei în exercițiu FC Volta, învingând „electricienii” cu scorul de 3-1 în timpul regulamentar de joc. În cea de a doua confruntare a zilei, FC Victoria Chișinău și FC Terebna au fixat un rezultat de 1-0, în favoarea echipei din capitală. Ambele meciuri din cadrul semifinalelor au fost jucate pe Arena FMF „La Izvor” din Chișinău. 

 

Echipele vor juca meciurile decisive, pentru a accede în finala mare, pe 15 aprilie. Potrivit regulamentului, echipa care va înregistra două victorii în seria de meciuri directe din cadrul semifinalelor, va juca în finala turneului Amoliga, ediția 2023/24, care va avea loc pe 21 aprilie.

 

Rezultatele manșei a doua a semifinalelor Amoliga, ediția 2023/24:

FC TehMet - FC Volta 3-1

Au marcat: Vadim Rusu (10), Nicolae Ignat (17), Grigore Cojocari (35) / Cristi Obadă (4)

FC Victoria Chișinău - FC Terebna 1-0

A marcat: Ghenadie Orbu (29)

 

Programul meciurilor decisive din data de 15 aprilie, Amoliga 2023/24, 1/2 de finală:

19:00. FC Terebna - FC Victoria Chișinău 

20:15. FC Volta - FC TehMet

 

Meciurile sunt transmise de postul de televiziune WE SPORT și de pagina de Youtube a Socca Moldova, astfel încât fanii să nu rateze niciun meci. Mai multe detalii despre turneu găsiți pe Pagina de Facebook a competiției. 

foto:socca.md