• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Liga Conferinței. Sferturi de finală, manșa tur, la WE SPORT TV

11 apr 2024 de Serghei Cipilencu

Faza sferturilor de finală din Liga Conferinței va fi transmisă pe teritoriul Republicii Moldova de WE SPORT TV. Singurul post de televiziune cu tematică sportivă din țară a preluat drepturile pentru cea de-a treia competiție intercluburi din Europa pentru întreg sezonul 2023/24. Primul meci din sferturile de finală din cadrul UEFA Conference League, pe care îl va transmite WE SPORT în primăvara cupelor europene, va fi Olympiacos Piraeus și Fenerbahce de la ora 19:45. Manșa retur a 1/4 de finală se va juca pe 18 aprilie.

 

Meciurile transmise de We Sport TV joi, 11 aprilie:

19:45. Olympiacos Piraeus (Grecia) - Fenerbahce (Turcia) 

22:00. Aston Villa (Anglia) - Lille (Franța)

 

Celelalte două partide din faza tur 1/4 de finală a Europa Conference League 2023/24, din 11 aprilie:

19:45. Plzen (Cehia) - Fiorentina (Italia)

22:00. Club Brugge KV (Belgia) - PAOK (Grecia)

 

Amintim că WE SPORT TV transmite câte un meci, cel puțin, din fiecare etapă a fazei eliminatorii a competiției Europa Conference League din această a doua parte a sezonului 2023/24. Despre transmisiunile partidelor, ora și data, aflați de pe site-ul nostru, fmf.md.

 

Celelalte 2 supercompetiții intercluburi de pe bătrânul continent, UEFA Champions League și Europa League sunt transmise de postul de televiziune Jurnal TV.

 

Finala competiției Europa Conference League va avea loc pe data de 29 mai 2024, pe arena Agia Sophia Stadium din Atena, Grecia.