• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Comitetul de Antrenori. Selecționerii naționalelor au prezentat raportul de activitate pentru primul semestru al anului 2024

09 apr 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

La Casa Fotbalului din capitală a avut ședința Comitetului de Antrenori al FMF. În cadrul întrunirii, selecționerii echipelor naționale masculine au prezentat raportul de activitate pentru primul semestru al anului 2024. 

 

Naționala Moldovei, antrenată de Serghei Cleșcenco, a efectuat un cantonament de 10 zile în Turcia, la sfârșitul lunii martie, cu două partide amicale: 1-1 cu Macedonia de Nord și 4-0 cu Insulele Cayman.

 

Reprezentativa Under 21, pregătită de Ștefan Stoica, a jucat 2 meciuri: un amical, la Budapesta, cu Ungaria, scor 0-2 și partida din preliminariile Euro 2025, acasă, cu Țările de Jos, scor 0-3.

 

Selecționata de juniori U19, antrenată de Serghei Cebotari, a efectuat în luna martie un cantonament de pregătire în Turcia, unde a susținut 3 meciuri amicale: 1-0 cu Macedonia de Nord, 1-2 cu Turcia și 2-1 cu Estonia. 

 

Reprezentativa U17, sub comanda lui Vitalie Mardari, a efectuat în luna martie un cantonament la Vadul lui Vodă, cu 2 meciuri amicale: 1-2 cu CSCT Buiucani și 2-0 cu Măgdăcești. 

 

În cadrul ședinței s-au discutat subiecte legate de activitatea selecționerilor și a loturilor naționale ale Republicii Moldova. Antrenorii selecționatelor și-au expus strategia de activitate pe termen scurt. 

 

La ședință au participat Ion Caras, președintele Comitetului, Anatolie Teslev, vicepreședintele Comitetului, Marian Ciobanu, Dănuț Oprea, membri, Alexandru Golban, secretarul Comitetului, Dragoș Hîncu, vicepreședinte FMF.