• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 4-a în cifre

08 apr 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 10 goluri (gazdele – 8, oaspeţii – 2), în mediu – 3,33 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 68 meciuri s-au înscris 196 de goluri (gazdele – 112, oaspeţii – 84), în medie - 2,88 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat două meciuri, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 68 de meciuri. Gazdele au câştigat 31 de partide, oaspeții – 25, iar alte 12 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14).  

 

*De la începutul campionatului a fost marcat un autogol.

 

*În această etapă n-a fost acordată nici o lovitură de la 11 metri. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 24 penalty-uri, dintre care 18 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 15 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 270 cartonașe galbene. În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 21 cartonașe galbene.

 

*În această etapă n-a fost arătat nici un cartonaș roșu. De la începutul campionatului au fost arătate 13 cartonaşe roșii, dintre care 4 pentru Milsami.

 

 *Vladimir Ambros (Petrocub), Radu Gînsari (Milsami) și Amine Talal (Sheriff) conduc în clasamentul golgheterilor, cu câte 8 goluri. Nicolai Solodovnicov (FC Florești) și Henrique Luvannor (Sheriff) au înscris câte 7 goluri, Mihail Platica (Petrocub) – 6 goluri,

 

David Akpan Ankeye (Sheriff), Petru Neagu, Andre Da Silva, Serhii Molochko (toți de la CSF Bălți), Nicky Cleșcenco (Petrocub), Emmanuel Alaribe, Marin Căruntu, Joao Paulino Moreira Fernandes (tustrei de la Zimbru) – câte 5.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 2.251 de spectator, în mediu – 750. De la începutul sezonului la stadioane au venit 61.277 de spectatori, în mediu câte 901 de oameni pe meci.