• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Președintele FMF, Leonid Oleinicenco anunță planuri ambițioase pentru fotbalul din Nisporeni

08 apr 2024 de Sandu Grecu
GALERIE

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a efectuat o vizită de lucru la Nisporeni, unde a avut o întrevedere cu conducerea raionului și a Asociației raionale de fotbal. Scopul vizitei a fost discutarea planurilor concrete de dezvoltare a infrastructurii fotbalistice din oraș și raion.

 

La întrevedere au participat Ion Diavor, Președintele raionului Nisporeni, Dan Ciobanu, Președintele ARF Nisporeni, Vasile Grigorov, Secretarul General al ARF Nisporeni, Vadim Șargarovschi, șeful Serviciului relații cu membrii afiliați FMF.

 

Discuțiile s-au axat pe următoarele aspecte: amenajarea infrastructurii fotbalistice suplimentare în Nisporeni, reabilitarea infrastructurii fotbalistice existente, formarea claselor specializate de fotbal, cu cazare gratuită pentru copiii din tot raionul.

 

Președintele Leonid Oleinicenco a subliniat importanța descoperirii de talente din zonele rurale și a oferit sprijinul FMF pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a fotbalului la Nisporeni. Rezultatele vizitei au pus bazele unor acțiuni concrete de investiții în infrastructura fotbalistică din raionul Nisporeni. Formarea claselor specializate mixte (fete și băieți, clasele V-VIII), cu cazare gratuită oferită pentru copiii talentați, va contribui la descoperirea de noi talente și la creșterea calității fotbalului din regiune.

 

Această vizită demonstrează angajamentul FMF de a dezvolta fotbalul la nivel național și de a oferi șanse egale tuturor copiilor, indiferent de locul de unde provin.