• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Cupa Moldovei Moldtelecom. Milsami pierde la ”masa verde” returul cu Zimbru și este eliminată din competiție. Zimbru accede în semifinale

05 apr 2024 de Sandu Grecu

Comisia de Disciplină a FMF a decis să acorde victorie tehnică, 3-0, pentru echipa Zimbru Chișinău în meciul retur cu Milsami Orhei, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei Moldtelecom. Decizia vine ca urmare a încălcării Regulamentului Cupei Moldovei Moldtelecom, ediția 2023/24 și al Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F, Comisia de Disciplină a F.M.F., de către formația Milsami Orhei.

 

Amintim, Milsami a efectuat 6 modificări în timpul regulamentar al meciului retur cu Zimbru, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei Moldtelecom, în timp ce regulamentele prevăd doar 5 modificări.

 

Astfel, chiar dacă a cedat pe terenul de fotbal, Zimbru s-a calificat în semifinale grație victoriei tehnice. Scor general, Zimbru – Milsami 5-1. În semifinale, Zimbru va întâlni Sheriff Tiraspol. Meciul-tur se va juca pe 24 aprilie, iar returul pe 1 mai.