• Fii alături de Echipa Țării

Școala Tânărului Arbitru. La Glodeni a avut loc examenul de arbitraj

07 apr 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

La sediul ARF Glodeni a avut loc examenul de absolvire a cursului de instruire organizat în cadrul „Școlii Tinerilor Arbitri" a Federației Moldovenești de Fotbal. Cursul, desfășurat pe parcursul a 70 de ore academice, a reprezentat o etapă semnificativă pentru cei 15 candidați care au participat la instruirea intensivă în domeniul arbitrajului fotbalistic. 

 

Examenul de absolvire a fost monitorizat de către inspectorii federali ai Federației Moldovenești de Fotbal, Anatol Bodean (Șeful Departamentului de Arbitri al Federației Moldovenești de Fotbal) și Vladislav Cebotari (Inspector FMF), Ion Ceaica (Președintele ARF Glodeni) și lectorii Fiodor Zaharii și Ivan Tudos.

 

Lista participanților: Laura Isac, Mirela Noroc, Cristian Tricolici, Alexandru Colbasiuc, Alexandru Gherega, Maxim Moraru, Dumitru Moraru, Vladislav Scripnic, Ion Mîndrișor, Alexandru Turchină, Vlad Cebotari, Dumitru Dimov, Bogdan Cozaru, Andrian Țambalistu, Dmitri Tîmco.

 

Federația Moldovenească de Fotbal transmite sincere felicitări tuturor tinerilor arbitri pentru succesul înregistrat la examenul de absolvire. Efortul lor dedicat și pasiunea pentru arbitraj sunt recunoscute și apreciate, iar FMF le urează succes în toate meciurile pe care le vor arbitra în viitorul lor promițător.

 

Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea viitorului arbitrajului în fotbalul moldovenesc și confirmă angajamentul FMF în promovarea talentului și a excelenței în sport.