• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 3-a în cifre

01 apr 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 6 goluri (gazdele – 6, oaspeţii – 0), în mediu – 2 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 65 meciuri s-au înscris 186 de goluri (gazdele – 104, oaspeţii – 82), în medie - 2,86 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat două meciuri, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 65 de meciuri. Gazdele au câştigat 29 de partide, oaspeții – 25, iar alte 11 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14).  

 

*De la începutul campionatului a fost marcat un autogol.

 

*În această etapă a fost acordată o lovitură de la 11 metri. Ibrahim Akanbi Rasheed (Sheriff) n-a transformat un penalty în meciul cu Milsami. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 24 penalty-uri, dintre care 18 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 16 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 255 cartonașe galbene. Trei cartonașe galbene au fost arătate antrenorului CSTC Dacia Buiucani Viorel Frunză și asistentului său Ruslan Kmit, dar și antrenorului CSF Bălți Veaceslav Rusnac. În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 21 cartonașe galbene.

 

*În această etapă au fost arătate trei cartonașe roșii. Au fost eliminați Daniel Danu (CSF Bălți), Mihail Cioban (Milsami), dar administratorul CSF Bălți Vitali Stoian. De la începutul campionatului au fost arătate 13 cartonaşe roșii, dintre care 4 pentru Milsami.

 

 *Radu Gînsari (Milsami) și Amine Talal (Sheriff) conduc în clasamentul golgheterilor, cu câte 8 goluri. Vladimir Ambros (Petrocub), Nicolai Solodovnicov (FC Florești) și Henrique Luvannor (Sheriff) au înscris câte 7 goluri, David Akpan Ankeye (Sheriff), Petru Neagu, Andre Da Silva, Serhii Molochko (toți de la CSF Bălți), Nicky Cleșcenco și Mihail Platica și (ambii de la Petrocub), Emmanuel Alaribe, Marin Căruntu (ambii de la Zimbru) – câte 5.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 3.980 de spectator, în mediu – 1.326. De la începutul sezonului la stadioane au venit 59.026 de spectatori, în mediu câte 908 de oameni pe meci.