• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Super Liga. Milsami Orhei - Sheriff Tiraspol

31 mar 2024 de Reporter FMF

 

Milsami Orhei și Sheriff Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în ultimul meci al etapei a treia a fazei a doua a Super Ligii, ediția 2023/2024. Partida de la Orhei va fi transmisă în direct de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune We Sport.       

 

Milsami - Sheriff

 

31 martie. Orhei, complexul sportiv raional.

Arbitru: Daniel LUCA

Asistenți: Vladislav LIFCIU și Victor MARDARI

Al 4-lea oficial: Denis IVLEV

 

Milsami Orhei: 1.Emil TÎMBUR, 5.Yaroslav TEREKHOV, 10.Radu GÎNSARI, 14.Alexandar MILIC, 16.Alexandru ANTONIUC, 17.Artiom PUNTUS, 19. Igor LAMBARSCHI, 21.Vladislav ZAVALIȘCA, 22.Mamadou Harouna KAMARA, 23.Vadim BOLOHAN, 27.Vadim DIJINARI,

Rezerve: 31.Mihail CIOBAN, 4.Clinton BANGURA, 6.Ion GHIMP, 7.Daniel LISU, 8.Henry Chimauchem OKEBUGWU, 11.Sorin CHELE, 13.Vasile LUCHIȚĂ, 15. Ime Udo NDOM, 20.Vadim PAIRELI, 25.Nabil KHALI 32.Vitus AMOUGUI

Antrenor: Vladimir GUDEV

 

Sheriff Tiraspol: 13.Toni SILIC, 4.Bernardo VILAR, 8.Joao Paolo MOREIRA FERNANDES, 9.Thierry Odaine NEVERS, 11.RICARDINHO, 18.Moussa KYABOU, 19.Carabali Wilinton APONZA, 22.Tyler Mark REID, 32. Rodrigo DOS SANTOS DE FREITAS, 43.Dos Santos RAMON VINISIUS, 61.Ibrahim AKANBI RASHEED

Rezerve: 34.Dumitru CELEADNIC, 6.Mario Valentin GARCIA FERNANDEZ, 10.Cedric BADOLO, 17.Jerome NGOM MBEKELI, 23.Cristian Camilo TOVAR ANGOLA, 24.Danila FOROV, 27.Luis Mateo ORTIS LARA, 28.Alejandro ARTUNDUAGA MENESES, 30.Anas OAHIM, 55.Maicol Sebastian FERREIRA SOPPI, 77.Mihail GHECEV

Antrenor: Victor MIHAILOV

 

Gazdele au anunţat că intrarea la meci va fi gratuită.

 

Va fi al 49-lea meci direct în Super Liga dintre cele două formații. Sheriff a câștigat 35, Milsami - 7, iar alte 6 partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general este favorabil tiraspolenilor: 80-25. În prima fază de campionat, Milsami s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0, iar „viespile” s-au revanşat pe teren propriu, câştigând cu 2-1.

 

Milsami şi Sheriff se vor întâlni pentru a 19-a oară la Orhei într-un meci de campionat. „Vulturii roşii” au 3 trei victorii, alte 3 partide s-au încheiat la egalitate, iar „galben-negrii” s-au impus de 12 ori pe terenul formaţiei orheiene.  

 

Un meci între Milsami şi Sheriff stârnește mereu un interes major, iar partida de astăzi poate fi considerată derby-ul etapei a 3-a. Un meci al orgoliilor care rămâne în amintirea suporterilor. Cea mai simplă dovadă este că în ultimele 31 partide directe dintre cele două echipe în campionat s-a înscris de fiecare dată cel puțin un gol. Ultimul rezultat de 0-0 a avut loc tot la Orhei în urmă cu aproape 10 ani. 

 

Milsami este o echipă redutabilă pe teren propriu. În cele 8 meciuri din această ediţie de campionat, jucate la Orhei, „vulturii roşii” nu au pierdut niciodată. Milsami a repurtat 6 victorii, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. Într-un interviu acordat cu câteva zile înainte de meci, atacantul lui Milsami, Radu Gînsari, a declarat că gazdele nu au dreptul la greşeală în acest meci. În cadrul aceluiaşi interviu, Gînsari a declarat că cel mai periculos fotbalist al Sheriff-ului este brazilianul Ricardihno.

 

În tabăra Sheriff-ului, cel mai important eveniment al ultimelor două săptămâni a fost plecarea antrenorului ucrainean Roman Pilipciuk. Acesta a părăsit clubul din stânga Nistrului din cauza problemelor familiale. Interimatul funcţiei de antrenor va fi îndeplinit de către Victor Mihailov. Acesta a mai fost în acest rol chiar în acest sezon. În octombrie 2023, a stat pe bancă la meciul de acasă cu Petrocub şi care s-a încheiat la egalitate, scor alb 0-0.

 

Cel mai probabil, Mihailov, care se află la al şaptelea mandat de antrenor-interimar al Sheriff-ului va veni cu unele schimbări în primul 11. Tehnicianul de 42 de ani a avut două săptămâni la dispoziţie pentru a pregăti acest meci ce poate avea o importanţă uriaşă la finalul fazei a doua.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.