• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

La cină cu... Naționala

23 mar 2024 de Reporter FMF
GALERIE

După egalul din meciul amical de ieri cu Macedonia de Nord, scor de 1-1, lotul național al Moldovei a avut o zi dedicată recuperării și pregătirii pentru următoarea provocare: partida cu Insulele Cayman din 26 martie.

 

Dimineața a debutat cu un antrenament ușor, urmat de o sesiune de odihnă și relaxare. Seara, jucătorii s-au reunit la cină, unde au savurat preparate diverse, adaptate preferințelor individuale. Meniul a fost unul variat, cu bucate pentru toate gusturile.

 

Oleg Reabciuk optează, de obicei, pentru orez sau paste, salată și carne de pui.

Vitalie Damașcan, autorul golului spectaculos din meciul cu Macedonia de Nord, preferă peștele sau pieptul de pui, la fel cu puțină salată.

Cristian Avram a ales bulgurul cu sos de tomate, puțin ton, legume fierte, iar la desert - bostan copt și câteva felii de fructe exotice.

Serafim Cojocari afirmă că pastele integrale cu niște carne de pui sunt cea mai bună alegere pentru o cină după un meci. În această seară a savurat și dintr-un cheesecake la desert.

Veaceslav Posmac o optat pentru noodles cu carne de rață. 

Alexei Koșelev susține că cea mai delicioasă cină, după meciurile naționalei, o pregătește soția lui. Recent l-a surprins cu o pasta cu creveți căliți în lapte de cocos, țelină și nuci cashew. 

 

Jucătorii sunt conștienți de importanța meciului amical cu Insulele Cayman și sunt determinați să obțină o victorie. Atmosfera din lot este una pozitivă, caracterizată de optimism și încredere.

 

Amintim că echipa națională a Moldovei va juca împotriva Insulelor Cayman pe 26 martie, la ora 16:00, la Antalya.