• Fii alături de Echipa Țării

O nouă delegare UEFA pentru reprezentanții FMF

04 apr 2024 de Serghei Cipilencu

De-a lungul anilor, numeroși specialiști FMF au fost delegați la meciuri UEFA: arbitri, asistenți, observatori, delegați de meci. Această implicare activă în fotbalul european este o dovadă a integrării Republicii Moldova în familia fotbalistică europeană și a contribuției semnificative a FMF la dezvoltarea fotbalului pe continent.

 

Prin urmare, Olga TANSCHI a fost solicitată de UEFA în calitate de evaluator al arbitrilor pentru meciul Georgia - Lituania ce va conta pentru faza preliminară a „Campionatul European Feminin”, ediția 2025. Duelul din grupa C1 va fi monitorizat de reprezentanta Moldovei în data de 5 aprilie 2024.

 

Turneul final pentru „Campionatul European Feminin 2025” se va desfășura în perioada 2-27 iulie pe 8 stadioane din 8 orașe diferite. Echipele deja calificate sunt, Elveția în calitate de gazdă și Anglia fiind campioană în exercițiu. 

 

Grație performanțelor remarcabile pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF investește în formarea continuă a personalului său și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!