• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 21. ”Tineretul” s-a reunit pentru meciurile cu Ungaria și Țările de Jos

18 mar 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

Naționala U21 a Moldovei a intrat în cantonamentul de pregătire pentru meciurile cu Ungaria și Țările de Jos. Echipa noastră va ajunge pe 19 martie la Budapesta, unde în următoarele zile se va pregăti de duelul cu Ungaria, care va avea loc pe ”Jozsef Bozsik Arena”. Duelul cu maghiarii va fi unul amical înainte de confruntarea cu ”Portocala mecanică”, acesta fiind cel de-al șaptelea meci din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de tineret din anul 2025. Partidele sunt programate pe 21 martie de la ora 19:00, la Budapesta și respectiv, 25 martie de la ora 20:30, pe Stadionul Zimbru din Chișinău. 

 

Meciul Moldova - Olanda va fi transmis în direct de WE SPORT TV.

 

Iată lista jucătorilor convocați de selecționerul Ștefan Stoica pentru aceste meciuri:

Portari: Roman Dumenco (FC Sheriff), Silviu Șmalenea (FC Petrocub), Victor Dodon (CS Dacia Buiucani)

Fundași: Doru Calestru (FC Akritas, Cipru), Cătălin Cucoș (FC Kolos, Ucraina), Iurie Iovu (FC NK Istra, Croația), Andrei Motoc (FC Siena, Italia), Leo Saca (FC Barcelona, Spania)

Mijlocași: Nichita Covali (FC Zimbru), Daniel Lisu (FC Milsami Orhei), Ion Borș (FC Petrocub), Vicu Bulmaga (FC Isloch, Belarus), Alexandru Gău, Cristian Păscăluță (ambii, CSF Bălți), Ilie Botnari (CS Dacia Buiucani), Dan Boțan, Danila Forov (ambii, FC Sheriff), Mihai Dolghi (FC Reșița, România)

Atacanți: Mihai Lupan (FC Petrocub), Sorin Chele (FC Milsami Orhei), Vlad Lupașcu (CS Dacia Buiucani)

 

Vezi programul meciurilor echipei naționale U21 a Moldovei, PRELIMINARIILE CE 2025 (click)

 

Amintim că selecționata U21 se află pe poziția a 4-a în clasamentul Grupei C, cu 6 puncte la activ, fiind depășită de Suedia (7 puncte), Georgia (10 puncte) și Țările de Jos (18 puncte).