• Fii alături de Echipa Țării

Tinerii din regiunea est au absolvit cu succes „Școala Tinerilor Arbitri"

15 mar 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

La sediul regional de dezvoltare Est s-a desfășurat examenul de absolvire pentru 14 studenți ai celui de-al șaptelea curs 7 al Școlii Regionale a Tinerilor Arbitri. Participanții au demonstrat cunoștințe solide și abilități practice pe parcursul instruirii, pregătindu-se să ofere o contribuție valoroasă în promovarea fair-play-ului și a integrității în competițiile sportive din Republica Moldova.

 

Examenul de absolvire a fost monitorizat de către Anatol Bodean, Șeful Departamentului de Arbitri al Federației Moldovenești de Fotbal, managerul Oficiului de Dezvoltare „Est”, Iurie Covtun și coordonatorul cursurilor, Denis Borisov. 

Aceștia au evaluat cu atenție pregătirea și competențele dobândite de tinerii arbitri în timpul cursului, marcând astfel o nouă etapă în parcursul lor în lumea arbitrajului sportiv.

 

Lista absolvenților acestui curs: Daniil Garam, Nicolai Gorbusco, Tatiana Chiciova, Cristina Borisova, Stanislav Palii, Alexandr Popov, Anatolie Fadeev, Serghei Penciu, Nafanail Selezniov, Piotr Sipciu, Denis Topalov, Maxim Climciuc, Daniile Spiridonov, Alexei Sorocan.

 

În continuare, acești arbitri începători vor avea șansa de a-și demonstra aptitudinile în primele lor meciuri oficiale, care vor avea loc în cadrul Campionatului Moldovei pentru copii și juniori. Evenimentul marchează un pas important în cariera lor și în dezvoltarea fotbalului în regiunea de Est a țării.