• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin WU17. Bulgaria - Moldova. Ora 15:30. Avancronică

17 mar 2024 de Svetlana Tataru

Naționala Moldovei de fotbal WU17 va disputa astăzi cel de-al doilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului European, runda a doua, din Bulgaria. Partida contra țării-gazdă este programată pentru ora 15.30, pe stadionul Hadzhi Dimitar din Sliven.

 

INFO text în regim Live, click site-ul UEFA

 

Iată lotul convocat de antrenoarea Elena Subbotina pentru acest turneu:

Portari: Olesia Ostapciuc (PGU SS4 Legia -Alga), Anastasia Nistor (FC Chișinău)

Fundași: Ana Burlea, Alexandra Ghîsca (ambele, PGU SS4 Legia -Alga), Vitalina Emelina (FC Nistru -GTC), Valeria Braguța (FC Belceanka),  Arina Mecluș (ȘS Bălți), Daniela Dabija (FC Chișinau), Adela Ceban (Agarista CSF Anenii Noi)

Mijlocași: Daria Gavrilova, Sofia Dobrovolskaia (ambele, PGU SS4 Legia -Alga), Simona Meleca (Agarista CSF Anenii Noi), Adelina Șalaru, Evelina Meșcova (ambele, FC Chișinau), Evelina Nichifor (FC Aluatu), Maria Ceban (FC Guia, Portugalia), Sofia Caragia (FC Alverca, Portugalia), Gabriela Nunu (CS Noroc), Anna Țvetcova (FC Belceanka)

Atacanți: Victoria Rubanovici (FC Nistru - GTC)

 

Programul meciurilor selecționatei Moldovei WU17 din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024 îl găsiți aici:

17.03.2024: Bulgaria - MOLDOVA (Ora 15:30, Hadzhi Dimitar, Sliven)

20.03.2024: Azerbaijan - MOLDOVA (Ora 15:30, City Stadium Beroe, Stara Zagora)

 

Selecționatele din grupa B2 luptă pentru promovarea în Liga A a preliminariilor Campionatului European.

 

Naționala Moldovei de fotbal WU17 a fost învinsă la 14 martie de selecționata reprezentativă a Sloveniei în primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European, runda a doua. Echipa antrenată de Elena Subbotina a cedat cu scorul de 6-0. 

 

Amintim că selecționata Moldovei WU17 a întâlnit Bulgaria de șase ori până acum. Tricolorele mici s-au impus o singură dată, în meciul amical din 29 iulie 2015. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Moldova. Pentru prima dată, cele două naționale au jucat pe 24 octombrie 2012 în cadrul preliminariilor Euro, runda 1, cu un rezultat de 0-1 în favoarea Bulgariei. A urmat un alt meci din cadrul preliminariilor Euro, pe 31 octombrie 2014 și un 2-0 pentru jucătoarele din Bulgaria. În partida de pe 28 octombrie 2015, din cadrul preliminariilor Euro, Moldova a cedat cu 4-0. Iar pe 26 octombrie 2016, Bulgaria s-a impus din nou în cadrul preliminariilor Euro. De data aceasta cu un scor de 0-1. Ultima confruntare dintre cele două selecționate a avut loc pe 28 septembrie 2017, în cadrul preliminariilor Euro, cu un rezultat de 0-1.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două echipe, accesând această știre actualizată.