• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Ialoveni. Viișoara Mileștii Mici câștigă Amoliga Veterani

12 mar 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

Ajunsă deja la a treia ediție, „Amoliga Ialoveni Veterani” și-a aflat câștigătoarea, aceasta fiind formația FC Viișoara Mileștii Mici. Scopul principal al acestui campionat a fost promovarea fotbalului în regiunea Ialoveni, prin colaborarea strânsă cu autoritățile publice locale și cu implicarea unui număr cât mai mare de amatori ai fotbalului în activitățile desfășurate, astfel contribuind la consolidarea spiritului sportiv în comunitate.

 

Clasamentul ediției a treia a turneului este următorul:

Locul I: Mileștii Mici

Locul II: Văsieni

Locul III: Suruceni

Locul IV: Bardar

 

La ceremonia de premiere, participanții au fost onorați de prezența ex-președintelui raionului Ialoveni, Mihail Silistraru, președintele ARF Ialoveni, Eduard Munteanu, reprezentantul FMF, Vadim Sargarovschi, primarul comunei Mileștii Mici, Rodica Agrici și primarul satului Văsieni, Candu Sergiu.

Toți cei implicați în această competiție au primit mesaje de felicitare pentru contribuția lor în consolidarea sportului în regiune, de la oficialii prezenți la turneu. Consiliul raional Ialoveni și ARF Ialoveni au transmis sincere mulțumiri tuturor celor care au susținut și au promovat echipele pe parcursul întregului campionat.

 

Această ediție a "Amoliga Ialoveni Veterani" reprezintă un eveniment ce a adus comunitatea împreună în jurul pasiunii comune pentru sport.