• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Futsal. Clic Media, campioană în premieră, cu două etape înainte de final!

11 mar 2024 de Svetlana Tataru

Clic Media a devenit campioana Super Ligii la futsal, ediția 2023/24, pentru prima dată în istoria clubului. Reușita vine cu două etape înainte de sfârșitul competiției. Podiumul de premiere este completat de echipa Nistru, respectiv, de formația CS Burevestnik.

 

În runda a 18-a a Superligii, Clic Media a înregistrat o remiză, cu un scor de 2:2, împotriva echipei CS Burevestnik. Echipa lui Adrian Lașcu a deschis scorul în minutul 2, dar în minutul 16, Demian Tuliuliuc a egalat scorul de pe tabela de marcaj. La doar trei minute distanță, Andrei Negară a trimis al doilea gol în poarta celor de la Clic Media. Formația din Chișinău a fost aproape de o înfrângere, până în minutul 31 când Mihail Dodon a marcat un autogol.

 

Clic Media are un avans imposibil de recuperat, cu 48 de puncte la activ și 4 puncte în fața principalei sale rivale, echipa Nistru. Clic se va duela cu formația Sporting Nisporeni în etapa a 19-a, și mai are trei puncte asigurate la masa verde în ultima etapă, în urma excluderii din campionat a formației Prezident. Pe când, Nistru mai are de disputat două meciuri cu echipele CS Burevestnik și Next Ciorescu.

 

De menționat că jucătorul Clic Media, Cristian Obadă, a marcat 51 de goluri în această ediție de campionat. Acesta este urmat de Fabio Souza de Farias (Nistru) cu 30 de reușite.

 

În celelalte meciuri ale fazei a 18-a, echipei Nistru i s-a acordat victoria tehnică, cu scorul de 5-0, în fața echipei Prezident. În același timp, Next Ciorescu a fost aproape de o remiză cu Sporting Nisporeni, dar a cedat la limită cu un rezultat de 6-7. Echipa din Nisporeni va completa clasamentul Super Ligii la futsal pe locul 4. 

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor din etapa a 18-a:

Nistru - Prezident 5-0

Next Ciorescu - Sporting Nisporeni 6-7

CS Burevestnik - Clic Media 2-2

 

Etapa a 19-a va avea loc pe 17 martie la complexul sportiv „Futsal Arena FMF” din Ciorescu, după următorul program: 

Sporting Nisporeni - Clic Media (16:00)

Nistru - Burevestnik (18:00)

 

Clasamentul Super Ligii la futsal îl găsiți aici.

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor campionatului național la futsal sunt accesibile pe pagina de Youtube a AFSM.