• Fii alături de Echipa Țării

Şcoala Voluntarului – PRO Fotbal

Săptămâna UEFA a fotbalului de mase (UEFA Grassroots Week)

01 oct 2019 de Ion Buga

Pe parcursul unei săptămâni (23-30 septembrie 2019), împreună cu asociațiile europene de fotbal, FMF a sărbătorit Săptămâna UEFA a fotbalului de mase (UEFA Grassroots Week). 

 

Cu această ocazie, în diferite localități din toată țara au fost organizate peste 100 de acțiuni în cadrul proiectului „Școala voluntarilor – Pro Fotbal”, Festivaluri Grassroots, Respect Liga, competiții între veterani, turnee regionale la fotbal feminin, la care au participat mii de copii, voluntari, antrenori, veterani, părinți.

 

Buna desfășurare a evenimentelor a fost asigurată de Oleg Molceanov, Inspector federal FMF, Vitalie Jurat, Manager al Oficiului de Dezvoltare, Regiunea Nord, Serghei Ursul, Manager al Oficiului de Dezvoltare, Regiunea Est, Vitalie Lungu, Manager al Oficiului de Dezvoltare, Regiunea Centru, și Alexei Gheorghiu, Manager al Oficiului de Dezvoltare, Regiunea Sud, împreună cu Asociațiile Raionale de Fotbal, antrenorii și instructorii regionali.

 

Asemenea acțiuni au mai avut loc la Tiraspol, Bender, Slobozia, Cioburciu, Dubăsari, Leova, Cahul, Ceadîr-Lunga, Telenești, Sipoteni, Edineț, Orhei, Ocnița, Ungheni, Ialoveni, Criuleni, Călărași, Anenii Noi, Chișinău, Florești și altele.

 

Mai multe detalii despre evenimentele organizate în cadrul Săptămânii UEFA a fotbalului de mase puteți găsi și pe pagina de facebook 

https://www.facebook.com/grassrootsweekmoldova/