• Fii alături de Echipa Țării

Anatolie Bodean, la 50 de ani

02 mar 2024 de Svetlana Tataru

Șeful Departamentului de Arbitri al Federației Moldovenești de Fotbal, Anatolie Bodean, își serbează astăzi a 50-a aniversare!

 

Admirăm dedicarea neîntreruptă și pasiunea pentru fotbal, ce au contribuit la dezvoltarea sportului rege în țara noastră. Mulțumim pentru contribuția valoroasă și pentru tot efortul depus în promovarea fotbalului. 

Federația Moldovenească de Fotbal, din numele întregii comunități fotbalistice, îi urează omagiatului multă sănătate, fericire alături de cei dragi și toate cele bune!

 

La mulți ani!

 

Anatolie Bodean și-a început carieră de arbitru la vârsta de 19 ani, demonstrându-și abilitățile și pasiunea pentru fotbal. Cu o ascensiune rapidă în domeniu, la doar 25 de ani a obținut statutul de arbitru FIFA, confirmându-și calitățile în fața scenei fotbalistice internaționale. Timp de 21 de ani, Anatolie Bodean a continuat să fie un arbitru FIFA respectat și apreciat, aducându-și contribuția la dezvoltarea și menținerea integrității jocului la nivel mondIal. Din 1 august 2021 deține funcția de Șef al Departamentului de Arbitri FMF.