• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Tradiții naționale. Junioarele WU15 au primit câte un mărțișor de la șefii federațiilor din Moldova și România

02 mar 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Naționala WU15 și-a început primul cantonament al anului. Sportivele au fost întâmpinate de către conducerea Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), dar și a Federației Române de Fotbal (FRF).

 

Președintele FMF, Leonid Oleinicenco, Directorul Tehnic FMF, Dănuț Oprea, Secretarul General al FMF, Serghei Butelschi și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, au fost prezenți pentru a le felicita cu ocazia începerii acestui nou sezon de pregătire. În spiritul tradiției și al sărbătoririi primăverii, conducerea FMF și FRF le-a oferit sportivelor mărțișoare, simbolul reînnoirii, aducându-le astfel un strop de noroc și încurajare în drumul lor către excelență în fotbalul feminin. 

 

Oficialii au transmis urările lor sincere pentru fetele care reprezintă cu mândrie țara pe terenul de fotbal. Cu toții le-au dorit ca acest cantonament să fie un început plin de succes pentru echipa națională WU15 și să aducă rezultate frumoase în viitoarele competiții.

 

Cantonamentul nu este doar o oportunitate de pregătire intensă, ci și un moment de formare și consolidare a echipei, dar și de dezvoltare personală pentru fiecare membră a naționalei WU15. 

 

Menționăm că președintele Federației Române de Fotbal se află într-o vizită de lucru la Chișinău. Răzvan Burleanu a fost invitat în calitate de lector al primului curs inițiat de Academia FMF.