• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Futsal. Rezultatele meciurilor jucate în etapa a 13-a

16 feb 2024 de Svetlana Tataru

În legătură cu disputarea a două meciuri amicale între Naționala Moldovei la Futsal și reprezentativa similară a Estoniei în perioada 3-4 februarie, două partide ale etapei a 13-a s-au jucat pe 14 februarie și respectiv, 15 februarie. CS Burevestnik a cedat în fața liderei clasamentului, Clic Media, cu rezultatul de 6-0. Scorul etapei a fost înregistrat de Nistru în meciul cu President, rezultat 4-18. Clic Media își menține locul 1 în topul Super Liga, cu 38 puncte. Aceasta este urmată de formația Nistru, cu 35 puncte și CS Burevestik, cu 24 puncte.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor din etapa a 13-a:

Prezident - Nistru 4-18

Clic Media  - CS Burevestnik 6-0

 

Etapa cu numărul 15 a Super Ligii va avea loc pe data de 18 februarie. Primul meci începând cu ora 14:00 va fi jucat de echipele Nistru - Next Ciorescu. Următoarea partidă este programată la ora 16:00 între Sporting Nisporeni și CS Burevestnik și ultima confruntare va fi între echipele Prezident - Clic Media, începând cu ora 18:00.  

 

Clasamentul Super Ligii la futsal îl găsiți aici.

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor campionatului național la futsal sunt accesibile pe pagina de Youtube a AFSM.

FOTO: LPFM