• Fii alături de Echipa Țării

Victor Comlionoc, la 45 de ani

23 feb 2024 de Reporter FMF

Fostul internațional moldovean, Victor Comlionoc își serbează astăzi a 45-a aniversare!

 

Admirăm dedicarea neîntreruptă și pasiunea pentru fotbal, ce au contribuit semnificativ la dezvoltarea sportului rege în țara noastră. Mulțumim pentru contribuția valoroasă și pentru tot efortul depus în promovarea fotbalului. 

Federația Moldovenească de Fotbal, din numele întregii comunități fotbalistice, îi urează omagiatului multă sănătate, împlinirea tuturor obiectivelor și continuarea muncii pentru dezvoltarea fotbalului național!

 

La mulți ani!

 

 

Victor Comlionoc s-a născut pe 23 februarie 1979, la Chișinău. A debutat în fotbalul mare la doar 17 ani, la formația Constructorul Chișinău, împreună cu care avea să devină campion al Moldovei în anul 1997. Ulterior, a mai câștigat de 2 ori campionatul național cu formația Sheriff Tiraspol. În Moldova a mai jucat la formațiile Tiligul Tiraspol, Iskra Rîbnița și Dacia Chișinău. A evoluat la mai multe cluburi de peste hotare: Spartak Ivano-Frankovsk și Obolon Kiev (Ucraina), SKA Rostov (Rusia), Qabala (Azerbaidjan) și Akjaik (Kazahstan). Pentru Naționala Moldovei a jucat 19 meciuri.