• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Marin Croitoru, noul Președinte al Socca Moldova

09 feb 2024 de Serghei Cipilencu

Marin Croitoru a devenit noul președinte al Asociației Obștești Socca Moldova. El l-a înlocuit în post pe Igor Carasiov, care a preluat funcția de director de dezvoltare pentru Europa de Est la International Socca Federation (ISF).

 

Marin Croitoru este originar din raionul Edineț. Are studii superioare juridice. Este fost angajat al MAI, unde a activat mai mulți ani. A jucat fotbal pentru echipele MAI și a fost director general al echipei de futsal Dinamo Plus (multiplă campioană a Moldovei de futsal, participantă la UEFA Futsal Champions League cu cel mai bun rezultat al R. Moldova și calificare în Main Round).

 

”Socca Moldova și comunitatea fotbalistică îl salută pe noul Președinte. Suntem încrezători că experiența, cunoștințele și calitățile dumneavoastră personale ne vor ajuta să continuăm cursul dezvoltării și popularizării jocului socca în Moldova. Vă dorim succes în implementarea planurilor și a ideilor noi”, a scris pagina de Facebook a Socca Moldova.

 

Federația Moldovenească de Fotbal îi urează noului președinte mult succes și realizări deosebite în sportul-frate mai mic al fotbalului, care pe an ce trece adună tot mai mulți adepți și suporteri.