• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Futsal. Rezultatele meciurilor jucate în etapa a 14-a

12 feb 2024 de Serghei Cipilencu

În etapa a 14-a a Super Ligii la futsal au avut loc 3 meciuri la Futsal Arena FMF din Ciorescu. CS Burevestnik a cedat în fața formației Nistru cu rezultatul de 1-3. Scorul etapei a fost înregistrat de lidera clasamentului Clic Media în meciul cu Sporting Nisporeni, rezultat 19-0, iar echipa Prezident s-a impus în fața celor de la Next Ciorescu, scor 3-5. Clic Media își menține locul 1 în topul Super Liga, cu 35 puncte. Aceasta este urmată de formația Nistru, cu 32 puncte și CS Burevestik, cu 24 puncte.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor din etapa a 14-a:

11 februarie. Complexul sportiv „Futsal Arena FMF”, Ciorescu

CS Burevestnik - Nistru 1 - 3

Next Ciorescu - Prezident 3 - 5 

Clic Media - Sporting Nisporeni 19 - 0 

 

Amintim că, în legătură cu disputarea a două meciuri amicale între Naționala Moldovei la Futsal și reprezentativa similară a Estoniei în perioada 3-4 februarie, două partide ale etapei a 13-a se vor juca după următorul program:

Prezident - Nistru (14 februarie, 18.30 )

Clic Media  - CS Burevestnik (15 februarie, 19.00)

 

Etapa cu numărul 15 a Super Ligii va avea loc pe data de 18 februarie. Primul meci începând cu ora 14:00 va fi jucat de echipele Nistru - Next Ciorescu. Următoarea partidă este programată la ora 16:00 între Sporting Nisporeni și CS Burevestnik și ultima confruntare va fi între echipele Prezident - Clic Media, începând cu ora 18:00.  

 

Clasamentul Super Ligii la futsal îl găsiți aici.

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor campionatului național la futsal sunt accesibile pe pagina de Youtube a AFSM.

foto: LPFM