• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Ialoveni. Molești, campioana Amoliga 2023/24

07 feb 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Cea de a treia ediție a Campionatului de Fotbal „Amoliga Ialoveni Seniori" și-a desemnat câștigătorii. Echipa din Molești s-a ales cu titlul de campioană, după ce s-a împus în finală în fața formației din Mileștii Mici cu scorul de 1-0. Podiumul de premiere a fost completat de echipa din Ialoveni.

Clasamentul „Amoliga Ialoveni Seniori”, ediția 2023/24:
Locul I: Molești

Locul II: Mileștii Mici

Locul III: Ialoveni

Locul IV: Costești


Câștigătorii au fost premiați cu diplome, medalii și cupe. La eveniment au fost prezenți managerul de dezvoltare FMF, Serghei Ursul, ex-președintele raionului Ialoveni, Mihail Silistraru, președintele ARF Ialoveni, Eduard Munteanu, primarul comunei Mileștii Mici, Rodica Agrici, și primarul satului Molești, Mihai Catan.

 

Scopul al competiției Amoliga Ialoveni este de a promova fotbalul în raionul Ialoveni, stabilind parteneriate solide cu autoritățile publice și implicând un număr cât mai mare de jucători amatori în activități sportive.
 

Menționăm că ARF Ialoveni va continua seria de evenimente sportive, organizând finala ediției Amoliga Ialoveni Juniori duminică, 11 februarie. Totodată, în curând va fi anunțată și data finalei Amoliga Ialoveni Veterani.