• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Futsal. Rezultatele meciurilor jucate în etapa a 12-a

29 ian 2024 de Svetlana Tataru

În etapa a 12-a a Super Ligii la futsal au avut loc 3 partide care au transformat Arena Futsal FMF Ciorescu într-un adevărat spectacol. CS Burevestnik a demonstrat o formă de invidiat în fața echipei Prezident, obținând o victorie cu scorul de 13-4. Pe de altă parte, Nistru a făcut senzație în confruntarea cu Sporting Nisporeni și s-a impus cu rezultatul de 9-1. Meciul dintre Next Ciorescu și Clic Media ne-a adus și scorul serii, 23-1 în favoarea echipei Clic Media. Este a doua victorie categorică înregistrată de Clic Media în actuala ediție a Super Ligii la futsal. Cu același rezultat s-a încheiat și partida din cel de-al 7-lea tur împotriva formației Next Ciorescu. Clic Media rămâne neînvinsă și continuă să domine competiția, ocupând cu mândrie prima poziție în clasament cu 32 puncte, fiind urmată de Nistru cu 29 puncte și CS Burevestnik cu 24 puncte.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor:

CS Burevestnik -  Prezident  13-4

Nistru - Sporting Nisporeni 9-1

Next CiorescuClic Media  1-23

 

Etapa a 13-a va avea loc pe 4 februarie la complexul sportiv „Futsal Arena FMF” din Ciorescu, după următorul program

Sporting Nisporeni - Next Ciorescu (16:00)

 

Având în vedere disputarea a două meciuri amicale între Naționala Moldovei la Futsal și reprezentativa similară a Estoniei în perioada 3-4 februarie, vor fi reprogramate următoarele meciuri:

Prezident - Nistru (14 februarie, 18.30 )

Clic Media  - CS Burevestnik (15 februarie, 19.00)

 

Clasamentul Super Ligii la futsal îl găsiți aici.

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor campionatului național la futsal sunt accesibile pe pagina de Youtube a AFSM.

 

foto: LPFM